Om oss

J J Tak & Bygg är ett byggföretag med en lång erfarenhet av att utföra diverse tak- och fasadarbeten. Våra takläggare och snickare i Hudiksvall har försett fastighetsägare i hela Gävleborg med säkra, hållbara och fina tak i flera år och kan hjälpa även dig att få ett energisnålt och smart boende.

Spetskompetens och kvalitet

Är du i behov av takläggare eller snickare i Hudiksvall, Sandviken eller Gävle med omnejd ska du inte tveka på att kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation genom hembesök, personlig kontaktperson under arbetets gång och noggrann slutbesiktning.

Våra hantverkare är antingen takläggare eller snickare med spetskompetens inom det mesta som rör tak- och fasadarbete med fokus på hållbarhet och säkerhet. Vi hjälper till med allt från takläggning, renovering av tak och fasad, reparation, sanering, snöskottning

Vår bredd är också vår specialitet och styrka, då det inte finns mycket vi inte kan lösa som har med tak att göra. Vi är noga med att använda högkvalitativa och miljövänliga material och metoder oavsett vilken typ av tjänst vi utför. Tveka inte att höra av dig om du ar frågor, vill boka en kostnadsfri konsultation eller beställa en offert.

två-takläggare-i-sandviken

Vi finns i Hudiksvall

J J Tak & Bygg AB är din takläggare och snickare i Hudiksvall men våra kunder finns i hela Gävleborg län. Vi arbetar med stor yrkesstolthet och har mångårig hantverkstradition i ryggen. Vårt mål är att leverera tak- och fasadarbeten av absoluta toppkvalitet som är såväl slitstarka som energisnåla och estetiskt tilltalande.

Vi förstår vikten av flexibilitet, lyhördhet och tillgänglighet. Därför erbjuder vi kostnadsfri konsultation i form av hembesök och personlig kontaktperson som finns tillgänglig genom hela processen. Av erfarenhet vet vi att detta minimerar risken för missförstånd och det är också tjänster som uppskattas mycket av våra kunder.